Μελέτες - Κατασκευές Εγγύηση Ποιότητας

ΒΑΛΗΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.
Ανάπτυξη και διαχείριση κατασκευαστικών έργων

Η εταιρεία Βαληλής Γιώργος & Σία Ε.Ε είναι μία τεχνική κατασκευαστική εταιρεία με πολυετή εμπειρία που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη και διαχείριση κατασκευαστικών έργων.

Το άρτιο εκπαιδευμένο προσωπικό της, η ποιότητα και η τεχνογνωσία που της προσφέρουν οι συνεργάτες της σε όλα τα αντικείμενα μιας κατασκευής, της δίνουν τη δυνατότητα να φέρει εις πέρας με λύσεις κάθε εμπόδιο.

Η συνέπεια και η ακρίβεια της στην παράδοση των έργων συνεπάγονται την εμπιστοσύνη των πελατών της.  Η ευέλικτη διαχείριση έργου, οι εκτενείς ενεργειακές επιθεωρήσεις, καθώς και η επί τόπου επίβλεψη και παρακολούθηση εξέλιξης έργου συμβάλλουν ουσιαστικά στην ομαλή ολοκλήρωση των κατασκευών.

Θέλετε να μας τηλεφωνήσετε;

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ!

Επικοινωνία: Μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού για να έρθετε στο χώρο μας!

Visiting Hours

Business hours:

Δευ–Παρ 8:30 – 22:00
Σαβ–Κυρ 8:30 – 22:00

Phone number:

+30 22530 23167
house 4

Ποιότητα και τεχνογνωσία!

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ. ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥΣ.

Η συνέπεια και η ακρίβεια μας στην παράδοση των έργων συνεπάγονται την εμπιστοσύνη των πελατών μας.  Η ευέλικτη διαχείριση έργου, οι εκτενείς ενεργειακές επιθεωρήσεις, καθώς και η επί τόπου επίβλεψη και παρακολούθηση εξέλιξης έργου συμβάλλουν ουσιαστικά στην ομαλή ολοκλήρωση των κατασκευών.
Η εταιρεία  εδρεύει στην Καλλονή και δραστηριοποιείται σε ιδιωτικά και δημόσια έργα σε όλο το νησί της Λέσβου.

ΜΕΛΕΤΕΣ

Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους και αξιόπιστους αρχιτέκτονες προσφέροντας σας ολοκληρωμένες προτάσεις οικονομοτεχνικών μελετών.

ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΕΙΣ

Διαθέτουμε ένα σύγχρονο, επαγγελματικό εξοπλισμό ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα που θα είναι προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις σας.

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ

Πλήρη γνώση και εξειδίκευση πάνω στην κατασκευή και τοποθέτηση μεταλλικών εγκαταστάσεων παντός τύπου. Υψηλή ποιότητα κατασκευής με ελάχιστο δυνατό κόστος.

Ενδεικτικά έργα

Δεν είμαστε μια απλή καταστευαστική εταιρεία, αλλά μια δημιουργική ομάδα.

Δε κατασκευάζουμε άψυχα κτήρια, αλλά δημιουργούμε βιώσιμους χώρους που μπορούν να φιλοξενήσουν ωραίες ζωές, επαγγελματικούς χώρους που μπορούν να εκπληρώσουν μεγάλα όνειρα και εταιρικές εγκαταστάσεις που μπορούν να στηρίξουν υψηλούς στόχους.