Οικοδομική άδεια

Η εταιρεία με χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στον χώρο αναλαμβάνει την κατασκευή νεόδμητων κτιρίων, από την μελέτη μέχρι και το κλειδί στο χέρι. Εγγυόμαστε για τον χρόνο κατασκευής – παράδοσης και για την αυστηρή τήρηση του κοστολογίου σε περίπτωση επίβλεψης.
Με ένα άρτιο πλήθος μηχανικών και τεχνικών συνεργατών εγγυόμαστε ότι οι εργασίες θα γίνουν σύμφωνα με τους κανόνες της τέχνης και της επιστήμης και με το μικρότερο δυνατό κοστολόγιο. Παράλληλα με το κατασκευαστικό κομμάτι αναλαμβάνουμε όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες με τους δημόσιους οργανισμούς για εσάς ( Ι.Κ.Α. – ΔΕΗ – ΔΕΥΑΛ – ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ – ΔΗΜΟΣ).
Συγκριτικά η εταιρεία σας απαλλάσσει από όλες τις επίπονες διαδικασίες και σας αφήνει να χαρείτε τη δημιουργία της νέας οικίας σας. Γιατί να επιλέξετε την ΒΑΛΗΛΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ για την δημιουργία της οικίας – εξοχικής κατοικίας – κτιρίου:

• Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ διαθέτει ένα πλήθος έμπειρων μηχανικών και τεχνικών διαφόρων ειδικοτήτων που σας εξασφαλίζει ένα άρτιο αποτέλεσμα.
• Πρωτοπόρος στον τεχνικό τομέα, με την συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση, ακολουθεί και δημιουργεί τις νέες τάσεις στον κατασκευαστικό κλάδο.
• Οι μηχανικοί που αποτελούν την εταιρεία, έχοντας αναλάβει στο παρελθόν και διεκπεραιώσει σημαντικά έργα κατασκευής νεόδμητων, ανακαίνισης και αποπεράτωσης κτιρίων, δίνουν υπεραξία στο έργο σας.
• Η αξιοπιστία και διαφάνεια διασφαλίζεται από το πλήθος των ευχαριστημένων πελατών μας και των άρτιων κατασκευών που έχουμε υλοποιήσει.
• Η ΒΑΛΗΛΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο τεχνικών συνεργατών και συμβούλων στην Λέσβο και έτσι μας δίνεται η δυνατότητα να φέρουμε εις πέρας τεχνικά έργα.

οικοδομική άδεια