ΚΑΜΠΙΝΑ ΙΣΙΑ FA512 PICCADILLY ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ ΔΙΑΦΑΝΟ

Κρυστάλλινη καμπίνα ίσια, συρόμενη, για τοποθέτηση ανάμεσα στον τοίχο. Βαρέως τύπου, υψηλής ποιότητας και αντοχής, με 1 συρόμενη και 1 σταθερή πόρτα και διάφανο κρύσταλλο. Μαγνητικό κλείσιμο –  Προέκταση 50mm (25mm από κάθε πλευρά). Μεταλλικά μέρη με χρωμέ φινίρισμα και εύκολη τοποθέτηση και εργονομική χρήση. Για τον καθαρισμό των μεταλλικών μερών χρησιμοποιείτε μόνο νερό και μαλακό πανί.

καμπίνα ίσια fa512 piccadilly

ΚΑΜΠΙΝΑ ΑΣΥΜ. ΠΙΚ Α105 Υ.185 Κ.ΣΕΡ

Καμπίνα ντουζιέρας PICCADILLY Α105 ασύμμετρη. Κρυστάλλινη, ασύμμετρη συρόμενη καμπίνα. Υψηλής ποιότητας με βαρέως τύπου 1 σταθερή και 1 συρόμενη πόρτα. Προέκταση 20mm, μεταλλικά μέρη με χρωμέ φινίρισμα. Εύκολη τοποθέτηση και εργονομική χρήση, σταθερό πλαϊνό με πετσετοκρεμάστρα. Για τον καθαρισμό των μεταλλικών μερών χρησιμοποιείτε μόνο νερό και μαλακό πανί. Στο προϊόν δεν περιλαμβάνεται η ντουζιέρα.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Κρύσταλλο Tempered πάχους 6mm σεριγραφάτο.
  • Μαγνητικό κλείσιμο.
  • Διπλά ροδάκια άμεσης απελευθέρωσης.
καμπίνα ασυμ πικ a105

ΚΑΜΠΙΝΑ ΣΤΑΘΕΡΗ FA1021 PICCADILLY ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ ΔΙΑΦΑΝΟ

Κρυστάλλινη καμπίνα ίσια, σταθερή, για τοποθέτηση ανάμεσα στον τοίχο. Βαρέως τύπου, υψηλής ποιότητας και αντοχής, με 1 σταθερή πόρτα και διάφανο κρύσταλλο. Προέκταση 20mm, μεταλλικά μέρη με χρωμέ φινίρισμα. Εύκολη τοποθέτηση και εργονομική χρήση. Για τον καθαρισμό των μεταλλικών μερών χρησιμοποιείτε μόνο νερό και μαλακό πανί. Η αντιρίδα περιέχεται στη συσκευασία.

καμπίνα σταθερή fa1021 piccadilly
τεχνικό πολυκατάστημα banner